Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 21.10.2015. 11:10

Za poljoprivrednu mehanizaciju 315 tisuća kuna

I mlade snage OPG-a Levanić nastavile su se baviti proizvodnjom mlijeka. Izgradili su novu farmu, a sada su, zahvaljujući IPARD sredstvima, nabavili i novu mehanizaciju.

Foto: radio-varazdin.hr
  • 545
  • 64
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Levanić Miljenka iz Strmca Podravskog, mjesta u općini Petrijanec u Varaždinskoj županiji, isplaćeno je 315 tisuća kuna za ulaganje u nabavku poljoprivredne mehanizacije i to pocinčane cisterne kapaciteta 7.150 litara, prikolice za rasipanje gnoja te prikolice i traktora.

OPG Levanić je prije nekoliko godina izgradilo novu farmu za 35 muznih krava. Farma ima svu potrebnu opremu, prilagođenu zakonima i normama EU. Primjerice, izgrađeno je suvremeno izmuzište, kao i kompjuterski sustav vođenje ishrane i transporta od silosa do farme, sistem za izgnojavanje te laktofriz.

Foto: radio-varazdin.hr


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Levanić Miljenko Strmec Podravski Petrijanec Varaždinska županija Pocinčana cisterna Rasipanje gnoja Nova farma Muzne krave Izmuzište Izgnojavanje Laktofriz


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da nije rano za bubamaru?