Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 03.08.2015. 11:20

Za izgradnju peradarnika 3,3 milijuna kuna

Marko Nujić je u izgradnju i rekonstrukciju peradarnika te popratnih objekata, uključujući i nabavu suvremene opreme, uložio više od tri milijuna IPARD sredstava.

  • 349
  • 30
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i dostizanja standarda zajednice.

Tvrtki Nujić Marko d.o.o. iz Zagreba, osnivača Marka Nujića, isplaćeno je 3.388.799,93 kuna za ulaganje u izgradnju i rekonstrukciju peradarnika, skladišta, mješaonice hrane, odlagališta gnoja te ograde s dezinfekcijskom barijerom. IPARD sredstvima također su nabavljene oprema za peradarnik za kokoši nesilice, za podno držanje kokoši nesilica te oprema za skladište i mješaonicu stočne hrane.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Nujić Marko d.o.o. Zagreb Peradarnik Mješaona hrane Oprema


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]