Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 23.02.2017. 13:30

Više od milijun kuna za korisnike u Mjeri 4

Dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. za završeno ulaganje u sklopu Podmjere 4.1.

  • 5.908
  • 590
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. za završeno ulaganje u sklopu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" (Operacija 4.1.2. "Zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva u cilju smanjenja štetnog utjecaja na okoliš").

Korisniku P.Z. Negoslavci iz mjesta Negoslavci u Vukovarsko-srijemskoj županiji isplaćeno je 541.386,96 kuna za ulaganje u nabavu opreme i poljoprivredne mehanizacije za zbrinjavanje stajnjaka, dok je korisniku OPG Krošlin Zvonko iz mjesta Hum na Sutli u Krapinsko-zagorskoj županiji isplaćeno 686.418,62 kuna za ulaganje u strojeve i opremu za utovar, transport i primjenu mineralnog i organskog gnojiva.

Do sada je korisnicima unutar Operacije 4.1.2. za prihvatljiva ulaganja isplaćeno više od 30 milijuna kuna. Više o svim korisnicima sredstava iz Mjere 4 "Ulaganja u fizičku imovinu" pogledajte ovdje.


Tagovi

Mjera 4 Program ruralnog razvoja OPG Krošlin Zvonko


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.