Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Odbačeni pilići
  • 04.03.2017. 18:00

U polju pronašli tisuću jednodnevnih pilića!

Tko ih je bacio na polje utvrđuju engleski inspektori koji su ostali zatečeni prizorom.

Foto: RSPCA
  • 11.063
  • 1.199
  • 0

Oko tisuću jednodnevnih pilića pronađeno je na polju u Crowlandu, u blizini Peterborougha u Engleskoj. Nažalost, mnogi od pilića, s obzirom da su se izlegli dan ranije, nisu preživjeli, a neki su zbog ozljeda morali biti i eutanazirani, piše guardian. Tko ih je bacio na polje utvrđuju inspektori (RSPCA) koji su ostali zatečeni prizorom.

"Nikada nisam vidio takvo što, to je bilo more žutoga. Buka je bila nevjerojatna", rekao je inspektor Justin Stubbs dodajući da je proizvođač odnio preživjele piliće natrag na farmu.

Vjeruje se da ih je na polje izbacila "treća strana" odnosno neki od kupaca. Pilići ne bi dugo preživjeli sami u nepredvidivim vremenskim uvjetima.

"Nevjerojatno je da je netko takva osjetljiva bića mogao samo odbaciti na polje", zaključio je inspektor Stubbs.

Foto: RSPCA


Tagovi

Pilići Inspektori Odbačeni pilići


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo