• Borba za život
  • 10.01.2019. 18:00

Steona krava provalila vrata kamiona na putu u klaonicu i otelila se!

Krava je skočila iz jurećeg kamiona, s visine od 2,4 metra.

Foto: Screenshoot/Facebook Skylands
  • 3.814
  • 869
  • 0

Steona krava, koju su kasnije nazvali Brianna bila je u kamionu, na putu u klaonicu. Probila je vrata jurećeg kamiona i skočila na prometnu cestu, s visine od 2,4 metra! Sve se ovo dogodilo u New Jerseyju, SAD. Sve je to vidio prometni policajac koji se odmah javio u rezervat za životinje. 

Mike Stura, osnivač rezervata Skylands odmah je uzeo kamion za spašavanje i krenuo po nesretnu životinju. "Kada sam stigao tamo, policija ju je odvezla s autoceste, na jednu prilaznu cestu. Sa mnom je bio i veterinar koji ju je pogledao i rekao da je steona", priča Stura o događaju koji se dogodio 27. prosinca 2018. Stura se iznenadio kada je veterinar rekao:

"U njoj je veliko tele, a otelit će se za oko tjedan dana.

No, krava se otelila samo dva dana kasnije, a Mike je pomogao u telenju. Na svijet je došla mala Winter (Zima), piše Daily Mail

"I mama i tele su sretni i zdravi iako je Brianna tijekom bijega zadobila ogrebotine. Nisam siguran je li krava pobjegla zato što je steona, no u svakom slučaju, sve te životinje žele živjeti", komentirao je Mike dodavši kako je ova priča odjeknula u javnosti koja nije niti svjesna takvih, njima nevidljivih situacija, kao što je prijevoz stoke u klaonicu, koje se zapravo događaju svaki dan.  

A kako napreduju Brianna i mala Winter, pogledajte na Facebook stranici Skylands


Tagovi

Borba za život Krava Tele Brianna Winter Mike Stura Skylands


Autorica

Maja Celing Celić

Maja Celing Celić

Maja je profesorica hrvatskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Također je hobi vrtlarica te urednica Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi