Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krave u tunelu
  • 31.08.2016. 19:00

Stado krava luta tunelom - vlasniku ni traga!

Stado napuštenih krava u utorak u popodnevnim satima i predvečer lutalo je bez nadzora u tunelu Stupica na državnoj cesti Makarska-Vrgorac i prava je sreća da nitko od vozača nije nastradao.

Foto: bigstockphoto.com, Pavel
  • 3.960
  • 197
  • 0

Stado napuštenih krava u utorak u popodnevnim satima i predvečer lutalo je bez nadzora u tunelu Stupica na državnoj cesti Makarska-Vrgorac i prava je sreća da nitko od vozača nije nastradao, izvještava Hina, a prenose i drugi mediji.

U splitskoj policiji navode kako su dobili takve dojave i da u tim situacijama o svemu obavještavaju tijelo koje gospodari cestama, bilo da se radi o Hrvatskim ili Županijskim cestama. Predložili su dodatnu ili privremenu regulaciju prometa na cesti kako bi se vozačima signalizirala opasnost.

Stado se u noćnim satima sklonilo u tunel Stupica i ometa promet vozila. Preplašene krave izlaze iz tunela pa se po naletu automobila opet povlače. Budući da se 230 metara dug tunel nalazi iza dugog zavoja na cesti, krave ozbiljno ugrožavaju sigurnost vozača. Za vlasnikom stada još uvijek se traga.

Foto: bigstockphoto.com, Pavel


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Stado krava Tunel


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]