Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Genie kao Gene
  • 03.08.2017. 13:30

Rock kravica: Genie pljunuti Gene Simmons!

Genie, oteljena prošli tjedan na farmi u Kerrvilleu u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste Kissa, Gene Simmonsa. Prema njezinoj vlasnici, Heather Taccetta, Genie, baš kao i Gene, voli pokazivati svoj super dugi jezik

Foto: Facebook/Hill Country Visitor
  • 1.084
  • 164
  • 0

Nema još ni 10 dana, no žensko tele Genie već je steklo svjetsku slavu! Naime, Genie, oteljena prošli tjedan na farmi u Kerrvilleu u Teksasu, kravlja je dvojnica basiste Kissa, Gene Simmonsa.

Prema njezinoj vlasnici, Heather Taccetta, uz sličan izgled, Genie, baš kao i Gene, voli pokazivati svoj super dugi jezik, piše modernfarmer.

Gene Simmons, basist grupe Kiss

Geniena fotografija prvo je osvanula na fb stranici Hill Country Visitor koji su uočili sličnost pa i zapitali se gdje je bio Gene Simmons 26. studenog 2016., kada je Genie začeta. Ova priča sigurno će se dodati brojnim o bendu Kiss koja uljučuje i urbanu legendu da si je Simmons kirurškim putem dao ugraditi kravlji jezik. No, nije! Ta je glasina lažna - Simmonsov dugi jezik je 100% njegov.

Međutim, Taccetta kaže da je prilikom osjemenjivanja (Geniena začeća) na radiiju svirao Kiss pa je možda Gene "duhovni otac" rock'n'roll kravice.

Na vijest o Genie, reagirao je na twitteru i sam Gene Simmons. "Istina je, narode! Tele Genie je rođeno na farmi u Teksasu i izgleda isto kao Gene Simmons".

Foto: Facebook/Hill Country Visitor; Gene Simmons


Tagovi

Gene Simmons Genie Kiss Tele


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]