Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farma Salaš d.o.o.
  • 11.03.2015. 19:00

Rekonstrukcija objekta za stajski gnoj pomoću IPARD-a

Farma Salaš nalazi se u općini Marijanci u Osječko-baranjskoj županiji, a ovo ulaganje doprinijet će usklađivanju s EU standardima u pogledu zbrinjavanja stajskog gnoja na poljoprivrednim gospodarstvima.

Foto: depositphotos.com
  • 507
  • 42
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Farmi Salaš d.o.o. isplaćeno je 687.501,37 kuna za ulaganje u rekonstrukciju skladišnih kapaciteta za stajski gnoj. Spomenuta farma nalazi se u općini Marijanci u Osječko-baranjskoj županiji, a ovo ulaganje doprinijet će usklađivanju s EU standardima u pogledu zbrinjavanja stajskoga gnoja na poljoprivrednim gospodarstvima.

Sa svojih 700-ak grla i proizvodnjom mlijeka od preko 3 milijuna litara godišnje, Farma Salaš d.o.o. jedna je od najvećih farmi muznih krava u državi i među najuspješnijima u dobivanju mlijeka po kravi. Zajedno sa sestrinskom tvrtkom Matakovo d.o.o. koja se bavi uzgojem ratarskih kultura za ishranu stoke na farmi, zapošljava 50-ak radnika.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Mjera 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva Farma Salaš d.o.o. Stajski gnoj Općina Marijanci Osječko - baranjska županija EU standardi Matakovo d.o.o.


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs