Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poticanje uzgoja konja
  • 27.10.2016. 09:00

Prijavite se za potpore uzgoju konja

APPRRR obavještava potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja.

Foto: WenPhotos/pixabay.com
  • 9.550
  • 442
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavještava potencijalne korisnike i zainteresiranu javnost da je u Narodnim novinama, broj 92/16 od 14. listopada 2016. godine objavljen Pravilnik o provedbi mjera Nacionalnog programa poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2020. godine u 2016. godini.

Ovim Pravilnikom propisuju se uvjeti i načini za ostvarivanje prava na novčanu potporu u sektoru konjogojstva u 2016. godini predviđenu Nacionalnim programom poticanja provedbe uzgojnih programa za toplokrvne pasmine i uzgojne tipove konja u Republici Hrvatskoj za razdoblje od 2015. do 2020. godine.

Prijave do sredine studenog

Zahtjev za potporu podnosi se na godišnjoj razini za kalendarsko razdoblje od 15. studenoga 2015. godine do 15. studenoga 2016. godine Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju zaključno sa 16. studenim 2016. godine na Obrascu zahtjeva koji se nalazi u prilogu pravilnika uz koji se prilažu i dodatni dokumenti propisani pravilnikom.

Pravilnikom predviđeni korisnici potpora u 2016. godini su:

  • vlasnici konja (muških i ženskih uzgojno valjanih grla)
  • uzgojne organizacije kojima je Ministarstvo poljoprivrede izdalo suglasnost za bavljenje uzgojem uzgojno valjanih životinja, koja vode matičnu knjigu za dotičnu pasminu ili uzgojni tip konja te čija su grla upisana u Središnji registar kopitara
  • konjički klubovi, članovi Hrvatskog konjičkog saveza

Nacionalnim programom predviđena ukupna financijska sredstva za potporu u 2016. godini iznose 676.800,00 kuna. Potrebnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.

Foto: WenPhotos/pixabay.com


Tagovi

APPRRR Pravilnik Poticaj Konji


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.