Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fanon
  • 07.09.2015. 14:45

Posjetite predavanja o uzgoju teladi i hranidbi svinja!

Tvrtku Fanon posjetite u Paviljonu 2 Bjelovarskog sajma, a njihova stručna predavanja poslušajte u Paviljonu 9!

Foto: depositphotos, Tsekhmister
  • 801
  • 37
  • 0

Ovaj petak, 11. rujna, svoja vrata otvara 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam na kojemu izlaže preko 500 izlagača iz 15-ak različitih zemalja. Kako je ovaj sajam prvenstveno stočarski, središnji dio njega je Državna stočarska izložba, specijalizirana izložba u Europi na kojoj će se predstaviti više od 500 grla stoke, ali i drugih životinja s naglaskom na domaće.

Kao jedan od izlagača sajma, već četrnaestu godinu za redom, tu će se naći i Fanon - Tvornica stočne hrane Petrijanec, jedan od vodećih proizvođača stočne hrane u Hrvatskoj. Tvrtka Fanon proizvodi sve vrste stočne hrane (gotove krmne smjese i superkoncentrate) pod robnom markom PEHRA te vitaminsko-mineralne dodatke pod robnom markom CIBO.

Predavanja o pravilnom uzgoju teladi te hranidbi svinja!

Osim izložbenog prostora tvrtke Fanon, koji će biti smješten u Paviljonu broj 2, zainteresirani će moći posjetiti jedno od predavanja Fanon stručnjaka koji će se održati u Paviljonu broj 9 koji se nalazi pored glavne, upravne zgrade sajma. Ovo je izvrsna prilika za sve zainteresirane koji žele više informacija o novitetima i tehnologijama u proizvodnji stočne hrane da postave pitanja i poslušaju savjete stručnjaka.

Raspored predavanja tvrtke Fanon d.o.o.:

  • subota, 12.9.2015. u 11,00 sati: "I tov i uzgoj" - pravilan odgoj teladi u prvih 100 dana - najvažnije razdoblje za vrhunski tov ili visoku mliječnost. Predavač: Mladen Jarnjak dipl. ing.
  • nedjelja, 13.9.2015. u 11,00 sati: "Rezerve u hranidbi svinja" - kako iskoristiti skrivene rezerve krmiva i hranjivih tvari te što nam one donose. Predavač: Predrag Peršak dr.vet.med

Za više dodatnih informacija o nadolazećim predavanjima kontaktirajte tvrtku Fanon na jedan od niže navedenih kontakata. Ispod članka također pronađite službenu pozivnicu tvrtke za 23. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu!

Foto: depositphotos, Tsekhmister


Dokumenti


Tagovi

Fanon Bjelovarski sajam Stočarski sajam Poljoprivredni sajam Gudovac sajam Pehra Cibo Uzgoj teladi Mladen Jarnjak Predrag Peršak Hranidba svinja Tov


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]