Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Skladištenje svinjskog mesa
  • 29.12.2015. 15:35

Podnesite ponudu za potporu skladištenju mesa

APPRRR poziva sve zainteresirane da podnesu ponude za potporu privatnom skladištenju svinjskog mesa počevši od 4. siječnja 2016.

  • 607
  • 92
  • 0

Privatno skladištenje je mjera uređenja unutarnjeg tržišta kojom EU želi izbjeći ili ublažiti poremećaje na tržištu sufinanciranjem troškova skladištenja određenog proizvoda.

Sukladno Uredbi Vijeća 1308/2013 i Uredbi Komisije 826/2008 te Provedbenom uredbom komisije (EU) 2015/360 оd 14. prosinca 2015. o otvaranju privatnog skladištenja svinjskog mesa i utvrđivanju iznosa potpore, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju poziva sve zainteresirane da podnesu ponude za potporu privatnom skladištenju svinjskog mesa počevši od 4. siječnja 2016. koristeći obrazac Ponuda za potporu privatnom skladištenju svinjetine (u prilogu ispod teksta).

Detaljni uvjeti za podnošenje ponuda navedeni su u navedenoj Uredbi i obrascu Ponude. Za sve informacije pozivamo vas da se obratite Službi za intervencije na tržištu - stočarstvo Agencije za plaćanja na broj telefona: 01/ 6002-854.


Dokumenti


Tagovi

APPRRR Skladištenje svinjskog mesa Potpora Obrazac


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Djetinjstvo u prirodi 🍀🌼👣 #RuralFoto #priroda