Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 25.05.2015. 14:30

Obnova poljoprivredne mehanizacije

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Beštek iz Koprivničko-križevačke županije obnovilo je dio mehanizacije što će im pomoći u bržem i efikasnijem radu.

  • 826
  • 119
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva.

Obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Dragutina Bešteka u mjestu Kušani u općini Sv. Ivan Žabno u Koprivničko-križevačkoj županiji isplaćeno je 228.525,00 kn za ulaganje u poljoprivrednu opremu i mehanizaciju odnosno prešu za baliranje, plug i sijačicu. Realizacijom ovog projekta zamijenjena je dotrajala mehanizacija te time omogućeno planirano povećanje proizvodnje mlijeka. Beštekovi obrađuju 80 hektara zemlje i farmu sa 110 grla stoke.


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 101 Dragutin Beštek Kuštani Sv. Ivan Žabno Koprivničko-križevačka županija Plug Sijačica


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U sataraš ne ide ništa osim luka, paprike i rajčice?

Sataraš, bećarac, bećar paprikaš svoje porijeklo vuče iz Mađarske (mađ. szataras), a slična jela se mogu naći širom srednje i južne Europe, kao što je primjerice, francus...

Više [+]