Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mliječne kvote
  • 04.04.2014. 08:42

Obavijest korisnicima mliječnih kvota

Obavijest korisnicima mliječnih kvota o dodjeli kvote iz nacionalne pričuve, prijenosu kvote i pretvorbi kvote za kvotnu godinu 2013/2014

Foto: freedigitalphotos.net
  • 380
  • 40
  • 0

Korisnici, nositelji mliječnih kvota moći će od 1.4.2014. radi podnošenja jedinstvenog zahtjeva za potporu na AGRONET-u vidjeti podatak o svojoj individualnoj kvoti (kvota A – za isporuku i kvota B – za izravnu prodaju) za kvotnu godinu 2013/2014.

O datumu dostupnosti uvida u dokumente: Odluke o dodjeli kvote iz nacionalne pričuve, Odluke o prijenosu kvote, Odluke o pretvorbi kvote, za kvotnu godinu 2013/2014 dostupne su na internetskoj stranici APPRRR-a.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

Mliječne kvote Agronet Izravna prodaja APPRR Nacionalna pričuva


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]