Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gumiimpex-GRP
  • 06.09.2017. 16:30

Ne propustite ponudu Gumiimpex-GRP-a u Gudovcu!

Tvrtka Gumiimpex-GRP d.d. ove godine će na Bjelovarskom sajmu predstaviti gume svjetski poznatog proizvođača BKT i dio Gumiimpex-GRP proizvodnog asortimana kao što su obloge za staje, te gumene obloge od reciklirane gume.

  • 1.239
  • 127
  • 0

Tvrtka Gumiimpex-GRP d.d. ove godine će na Bjelovarskom sajmu od 08. - 10.09.2017. predstaviti gume svjetski poznatog proizvođača BKT i dio Gumiimpex-GRP proizvodnog asortimana kao što su obloge za staje, te gumene obloge od reciklirane gume.

Gumiimpex-GRP d.d. Varaždin razvio je svoju osnovnu djelatnost na proizvodima od guma, te plasira na domaće tržište automobilske gume za osobna, teretna vozila, autobuse i velike radne strojeve najpoznatijih svjetskih proizvođača. Na temelju načela održivog razvoja proizvode više od sedam tisuća različitih gumeno-tehničkih proizvoda, obnavljaju teretne gume i recikliraju auto gume, sustavno se razvijaju praćenjem novih tehnoloških dostignuća i zapošljavaju preko 370 ljudi.

Od Gumiimpex- GRP proizvodnog asortimana izdvojili bi obloge za staje. Gumene obloge za staje su iznimno udobne zbog konstrukcije, mekoće gume i visoke otpornosti na habanje. Obloge dugotrajno zadržavaju formu i mekoću, te imaju protuklizna svojstva, te su laka za čišćenje i dezinfekciju. Prednost gumenih obloga povezana je s povećanjem mobilnosti produktivnosti goveda, smanjuje se mehaničko-traumatsko oboljenje papaka, poboljšava se plodnost, smanjuju se veterinarski troškovi i troškovi održavanja.

Dio proizvodnog asortimana, obloge za staje, te gumene obloge od reciklirane gume

Iz BKT-ovog asortimana predstaviti će gume za traktorske i radne strojeve. BKT preporuka je nova guma u njihovom asortimanu, Agrimax V-Flecto, koja može poboljšati performanse traktora na bilo kojoj vrsti polja.

Čvrstoća i izdržljivost su posebna obilježja Agrimax V-Flecto, koja nudi najmanje 10% -tno duži životni ciklus u usporedbi s ekvivalentnom standardnom gumom. To znači manji ukupni trošak rada i održavanja, optimiziranje radnih sati i smanjenje zastoja stroja.

Izbor gume koji odgovara Vašem stroju ostaje najbitnija stavka, pa tako možete potražiti preporuke Gumiimpex i BKT stručnjaka na ovogodišnjem Bjelovarskom sajmu na štandu broj 5D, od 08. - 10.09.2017.


Tagovi

Gume Teretna vozila Autobusi Strojevi Obloge za staje Gumiimpex BKT

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!