Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Magarac na sudu
  • 29.09.2017. 10:30

Magare sažvakalo branik - mislilo da je mrkva

Magarac Vitus napravio je štetu od 34.069 eura na automobilu McLaren 650S Spider. Vlasnik automobila traži odštetu od Vitusovog vlasnika.

Foto: Pixabay/
  • 1.714
  • 192
  • 0

Kada je Nijemac Markus Zahn parkirao svoj 317.978 eura vrijedan McLaren 650S Spider pored ograde u Vogelsbergu, u središnjoj Njemačkoj, nije ni sanjao da će njegovog narančastog ljubimca magarac zamijeniti za - mrkvu!

Nakon što se 49-godišnjak vratio u automobil, pogledao je u retrovizor i shvatio da magarac žvače stražnji branik, piše dailymail.

I tako je magarac po imenu Vitus, ni kriv ni dužan prouzročio štetu u iznosu od 34.069 eura. Najgore je to što osiguravajuća kuća vlasnika skupog auta ne želi platiti puni iznos štete i to zato jer smatraju da si je sam kriv - zato jer je parkirao pored ograde.

Zahn kaže da vidi i "smiješnu stranu priče", ali ipak putem suda od vlasnika magarca traži da plati preostalih 6.000 eura koje mu osiguranje nije platilo.

"S obzirom na boju automobila, magarac je sigurno mislio da se radi o gigantskoj mrkvi", zaključio je Zahn koji čeka presudu.

Foto: Pixabay/12019


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]