• Krava i nogomet
  • 07.01.2019. 09:00

Krava koja igra nogomet?

Pogledajte video koji dokazuje kako su krave izuzetno privržena, vesela i umiljata stvorenja, kao i ova koja igra nogomet.

Foto: Youtube/screenshot
  • 274
  • 23
  • 0

Kako znamo, krave su domaće životinje koje se najčešće koriste za mužnju ili nekada za jednostavne poslove na polju. Međutim, ovaj video dokazuje kako su krave izuzetno privržena, vesela i umiljata stvorenja, kao i ova krava koja igra nogomet.

Naime, osim što mogu prijeći i masu od 700 kilograma, one nemaju nikakvih zlonamjernih instinkata da nekoga povrijede. Kada su krave sretne, one trče naokolo i skaču u vis vidno uzbuđene. Postoji mnoštvo čudesnih fotografija i videa krava koje ovo rade kad su puštene na svježe, zelene pašnjake nakon boravka u zatvorenom prostoru neki duži vremenski period.

Ono što stavlja osmijeh na lice su i komentari ispod videa, poput: Ovo je predivno, životinje su puno pametnije nego što mi to mislimo. Ova krava baš uživa u igri!

Video razigrane krave koja igra nogomet pogledajte u videoprilogu:


Tagovi

Krava Nogomet Inteligencija


Autorica

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#mojepovrće I dok jagoda sazrijeva u tunelu niskom, Salata čeka da se plastenik pojavi, Da i ona kao... Pročitaj cijelu bilješku »