Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bedrenica
  • 05.08.2022. 10:30
  • Sisačko-moslavačka, Sisak

Korisnici potpora s područja na kojima je potvrđena bedrenica, javite se u APPRRR

Prijavite pretrpljenu štetu, poziva Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Foto: Depositphotos/zatletic
  • 221
  • 33
  • 0

Korisnici potpora koji su pretrpjeli štete uzrokovane pojavom bolesti bedrenice, trebaju se što prije javiti u podružnicu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju radi izvještavanja o slučaju više sile ili iznimnih okolnosti, objavio je APPPRR.

Ono se provodi u pisanom obliku popunjavanjem propisanih obrazaca u podružnici Agencije, na adresi I. K. Sakcinskog 24 u Sisku.

Donesene mjere za sprječavanje pojave i širenja bedrenice

Obavijest se, napominju, odnosi na korisnike s područja za koja je Rješenjem Ministarstva poljoprivrede potvrđena prisutnost ove zarazne bolesti – zajednički pašnjaci Repušnica, Osekovo, Gračenica i Veliko Svinjičko na području Parka prirode Lonjsko polje te naselje Osekovo.


Tagovi

Bedrenica APPRRR Obavijest korisnicima


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Većina poljoprivrednih tala, uključujući i ona najplodnija u Slavoniji, izložena su degradacijskim procesima, a ponajviše padu sadržaja humusa. Njegov prosječan sadržaj za Osječko-baranjsku županiju je 1,97 % što je više nego li dvostruko m... Više [+]