Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpora mljekarima
  • 01.05.2016. 16:30

Isplaćeno 24 milijuna kuna pomoći mljekarima!

U četvrtak je obavljena isplata izvanredne pomoći poljoprivrednicima u sektoru stočarstva, odnosno interventna potpora mljekarima.

  • 2.998
  • 154
  • 0

U četvrtak je obavljena isplata izvanredne pomoći poljoprivrednicima u sektoru stočarstva, odnosno interventna potpora mljekarima.

Sredstva potpore za navedenu interventnu pomoć osiguravaju se iz proračuna Europske unije i Republike Hrvatske, od čega Europska unija sudjeluje sa 50% udjela. Za ukupno 5.419 odobrenih korisnika isplaćena su sredstva u iznosu od 24.749.667,08 kuna.

Isplaćena interventna potpora mljekarima!

Proizvodno vezana potpora za krave

Podsjećamo, proizvodno vezana potpora za krave u proizvodnji mlijeka dodjeljuje se korisnicima koji se bave proizvodnjom mlijeka i isporučuju najmanje 3.860 litara mlijeka po grlu godišnje.

Grlo za koje se ostvaruje proizvodno vezana potpora za krave u proizvodnji mlijeka nije prihvatljivo za ostvarivanje proizvodno vezane potpore za krave dojilje. Za krave u proizvodnji mlijeka moguće je ostvariti čak četiri različite vrste potpora - a u ovom trenutku imamo prijavljeno 86.978 takvih krava.


Tagovi

Potpora mljekarima APPRRR


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

VTV d.o.o.

Trg dr. Franje Tuđmana 2, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 (0) 32 492 102, e-mail: opci.poslovi@vktv.tv web: http://vktv.tv/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]