AgroKlub.com

\

Stočarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.com!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.com » Stočarstvo » Htjela je ponija, a dobila kravu!

Htjela je ponija, a dobila kravu!

Junica ljubimica

Htjela je ponija, a dobila kravu!

Datum: 05.01.2017. 07:30

Kategorija:

Stočarstvo

Hanney Simpson je za rođendan umjesto željenog ponija dobila junicu. No, to je nije omelo u ostvarenju sna.

Umjesto ponija, Hanney Simpson iz Novog Zelanda, jaše kravu Lilac! Naime, još kao 11-godišnjakinja, Hanney je molila roditelje da joj za rođendan kupe ponija.

Rekli su joj da je poni preskup pa je za rođendan dobila junicu. No, Hanney nije odustala od sna i odlučila je izdresirati tada šestomjesečnu Lilac. Njezina krava danas radi sve što i konji. Preskače prepone, ide u kas, piše krbe.com.

Kako navodi Hanney, u duši je Lilac i dalje krava pa trči i skače kad ona to želi i preferira odmaranje. Nikada nije prihvatila sedlo pa je jaše bez njega.

"Pokušala sam jahati i druge krave, ali ne ide", ispričala je danas 18-godišnjakinja koja fotografije i video zapise s ljubimicom dijeli na svom instagram profilu.

Foto: Instagram/Hanney Simpson

Broj pregleda članka: 5989; Uspješnost članka: 301.45

Tagovi: Junica, Poni

Ključne riječi članka: htjela, je, ponija, a, dobila, kravu, hanney, ponija, lilac, krava, rođendan, danas, instagram, jaše, dobila, kravu, simpson, godišnjakinja, hanney simpson


Željka Rački-Kristić

Svi tekstovi autora

Autorica Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!