Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska mljekarska udruga
  • 26.03.2018. 15:30

Gospodarstva Davorina Arića i Josipa Zdunića najuzornija u proizvodnji mlijeka!

Plakete najuzornijim gospodarstvima bit će dodijeljene na Godišnjoj skupštini Hrvatske mljekarske udruge

Foto: Bigstockphoto/piyaphunjun
  • 740
  • 82
  • 0

Gospodarstvo proizvođača mlijeka Davorina Arića iz Gornjih Crnogovaca i gospodarstvo proizvođača mlijeka Josipa Zdunića iz Divoševaca, ovogodišnji su dobitnici Plakete za najuzornije gospodarstvo u proizvodnji mlijeka!

Naime, kako najavljuju iz Hrvatske mljekarske udruge (HMU), tradicionalno na Godišnjoj skupštini u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom dodjeljuje Plaketu za najuzornije gospodarstvo u proizvodnji mlijeka određene županije. Ove se godine dobitnik Plakete za najuzornije gospodarstvo u proizvodnji mlijeka bira na području Brodsko-posavske županije.

Prema evidenciji Hrvatske poljoprivredne agencije stručno povjerenstvo zaključilo je kako kriterije zadovoljavaju dva poljoprivredna gospodarstva, i to gospodarstvo proizvođača mlijeka Davorina Arića iz Gornjih Crnogovaca i gospodarstvo proizvođača mlijeka Josipa Zdunića iz Divoševaca. Plakete najuzornijim gospodarstvima bit će dodijeljene na Godišnjoj skupštini Hrvatske mljekarske udruge 29. ožujka (četvrtak) 2018., u Eko-selu Oprisavci, s početkom u 12 sati, najavljuje predsjednica Hrvatske mljekarske udruge Vera Volarić


Tagovi

Hrvatska mljekarska udruga HMU Priznanja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?