Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Policija na farmi
  • 15.02.2018. 18:00

Drama u štali, tigar među kravama

Stočar je napustio goste i zabavu te išao provjeriti krave koje su se trebale teliti. Usred štale je ugledao tigra i odmah pozvao policiju!

  • 2.119
  • 157
  • 0

Škotski farmer, 24-godišnji Bruce Grubb iz Hattona, nedaleko Peterheada imao je zabavu za useljenje jer se par tjedana prije toga doselio na farmu. U jednom je trenutku ostavio svoje goste kako bi išao provjeriti je li sve uredu s njegovim steonim kravama. Čak nije ni pio na zabavi jer je znao da bi se krave mogle teliti svaki čas. Ušao je u štalu i uperio svjetiljku prema stoci. Prizor kojega je zatekao ga je užasnuo jer je na prolazu između krava ležao tigar.

Možete samo zamisliti koliko se uplašio. Odmah je pozvao lokalnu policiju i obavijestio ih o tigru u svojoj štali. Policija je odmah pritekla u pomoć i u međuvremenu nazvala lokalni zoo vrt kako bi provjerili je li njima možda pobjegao tigar, navodi sun

Policija je dugo vremena smišljala taktiku kako maknuti tigra iz štale bez posljedica. Za to je vrijeme Bruce bio u svom kamionetu bojeći se izaći. No, kako se tigar sve to vrijeme nije pomaknuo s mjesta, Bruce je postao sumnjičav. Prišao je bliže kamionetom u štalu i shvatio kako se radi o plišanom, istina velikom, tigru. 

"Nisam sumnjao da se radi o stvarnom tigru. Pakleno sam se bojao. Bio sam zabrinut da će pojesti sve moje krave prije nego ga policija uspije ubiti", izjavio je poslije Bruce. 

Ne zna se tko mu je smjestio ovu spačku, a u policiji su rekli da neće poduzeti ništa zbog njegove dojave. 

Foto: Bigstockphoto/evgenius


Tagovi

Bruce Grubb Tigar u štali


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo