Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AGRONET
  • 10.06.2014. 14:30

Dostupne odluke o raspodjeli mliječnih kvota!

Od danas, 10. lipnja na Agronet-u dostupne odluke o raspodjeli mliječnih kvota za kvotnu godinu 2014./2015.

Foto: sxc.hu
  • 339
  • 37
  • 0

Korisnicima, nositeljima mliječnih kvota, dana 31. svibnja 2014. raspodijeljena je individualna kvota za isporuku i izravnu prodaju mlijeka za kvotnu godinu 2014./2015. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je odluke o raspodjeli kvote za kvotnu godinu 2014./2015. Od danas, 10. lipnja 2014. godine korisnicima su Odluke dostupne preko mrežne aplikacije - Agronet.

Pomoću svog korisničkog imena i zaporke svi korisnici mogu pristupiti Agronet-u i u izborniku pod naslovom "AMKA" vidjeti odluke za svoje gospodarstvo. Ukoliko korisnici nisu u mogućnosti sami pristupiti Agronet-u to mogu učiniti putem regionalnih ureda Agencije za plaćanja u svim županijama, a potrebno je osobno doći s korisničkim imenom i zaporkom za pristup Agronet-u.

Rok za prigovore na dodijeljenu kvotu osam dana!

Prigovor na dodijeljenu individualnu kvotu podnosi se Povjerenstvu za prigovore osam dana od datuma prvog pregleda odluke u Agronetu, pisanim putem, na adresu: "Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, Zagreb, s naznakom: Prigovor na dodjelu individualne kvote".

Foto: sxc.hu


Tagovi

Agronet Mliječne kvote Prodaja mlijeka Isporuka mlijeka Kvota Agencija za plaćanje Mliječne krave Mljekarstvo


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!