Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krava
  • 10.02.2014. 10:11

Beta karoten za bolju plodnost

Stalni rast proizvodnje, široka paleta proizvoda sigurnost i stručnost samo su neke od odlika Fanonovog poslovanja

  • 1.075
  • 88
  • 0

Fanon d.o.o. hrvatski je proizvođač hrane za životinje koji je prošle godine proslavio dva desetljeća proizvodnje i svoje robne marke krmnih smjesa Pehra čiji je slogan "Blago za Vaše blago". Kvaliteta proizvoda Pehra poznata je i van Hrvatske gdje imaju svoje vjerne kupce, a tržište koje obuhvaćaju proteže se na tržište europske unije te na područje jugoistočne Europe. Tvrtka Fanon surađuje sa vodećim europskim proizvođačem hrane za životinje DTC grupom (Deutsche Tiernahrung Cremer u čijem je sastavu i Deuka), na proizvodnji, razvoju te prodaji specijaliziranih proizvoda za preživače (bypass proteina za krave - deukalac UDP) te novih, inovativnih i konceptualno specifičnih proizvoda za monogastrične životinje (Opticon prodigest i Faser Gold).

Široka paleta proizvoda i njihov stalni razvoj, sigurnost, stručnost i kooperativnost je ono što pružaju svojim korisnicima.

Mineralno vitaminske mješavine za goveda

Sastav mineralnih mješavina i premiksa određen je osnovnim obrokom i mliječnošću, a što je temeljna razlika u odnosu na ostale proizvode konkurencije koju možete naći na tržištu. Osnovni obrok karakteriziran je određenim krmivom prema kojem je potrebno uskladiti sastav i sadržaj pojedinih vitamina, minerala ili elemenata u tragovima.

Isto tako, stupanj proizvodnje određuje potrebe za ovim hranjivim tvarima. Temeljem dugogodišnjeg rada i brojnih analiza krmiva s ovog područja, u mogućnosti su prilagoditi sastav i odnos hranidbenih tvari u njihovim proizvodima koji je potreban za željenu proizvodnju.

Sastav Cibo proizvoda nastao je temeljem dobrog poznavanja hranidbenih zahtjeva životinja u postojećim uvjetima držanja i pasminskog sastava.

Cibo Beta 2000 & 3000 za nadoknadu beta karotena u onim periodima godine kad je njihova razina u voluminoznoj hrani niska. Opskrbljuje organizam krave neophodnim beta-karotenom kako bi izbjegli negativne učinke njegovog manjka (tiha tjeranja, slabe rezultate osjemenjivanja, cistične jajnike, zaostajanje posteljice, povećan broj somatskih stanica u mlijeku).


Tagovi

Krava Tele Ishrana Laktacija Minerali Premiksi


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.