Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 13.11.2015. 17:00

Za ruralni turizam više od pola milijuna kuna

Mladen Brnić iz Pješčane Uvale u Istri dobio je 549 tisuća kuna za izgradnju objekta s bazenom, namijenjenog ruralnom turizmu.

Foto: medulinriviera.info
  • 312
  • 35
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti.

Mladenu Brniću iz Pješčane Uvale, mjesta u općini Medulin u Istarskoj županiji isplaćeno je 549.327,50 kuna za ulaganje u pružanje turističkih i ugostiteljskih usluga.

IPARD sredstvima izgrađen je četverosobni objekat s bazenom, kategoriziran s četiri zvijezdice. Koristit će se za potrebe ruralnog turizma i u njemu odjednom može biti smješteno i do osam osoba. Uz uslugu smještaja objekt će nuditi i proizvode s obližnjih seoskih gospodarstava.

Foto: medulinriviera.info


Tagovi

Agencija za plaćanja IPARD Mjera 302 Mladen Brnić Pješčana Uvala Medulin Istarska županija Turističke usluge Bazen Četiri zvijezdice Ruralni turizam Smještaj Seoska gospodarstva


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]