Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 26.02.2016. 07:35

Više od pola milijuna kuna za ruralni turizam

Novcem iz IPARD-a stara kamena kuća na otoku Braču pretvorena je u modernu vilu.

Foto: Vila Infinity
  • 877
  • 110
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti. Nenadu Mikulandri iz Splita, isplaćeno je 565.432,50 kuna za rekonstrukciju kamene kuće za odmor.

Riječ je o Vili Infinity koja se nalazi u mjestu Donji Humac u općini Nerežišća na otoku Braču. Osim kuhinje, vila ima i šest soba s kupaonicama i u njoj istovremeno može boraviti devetero gostiju. Uz nju je i vanjski bazen. "Ova kuća za odmor ima sve što je potrebno za ugodan boravak, nalazi se daleko od gradske buke, a opet dovoljno blizu da se autom relativno brzo može doći do nekog većeg mjesta", ističe vlasnik Nenad Mikulandra.

Foto: Vila Infinity


Tagovi

Nenad Mikulandra Vila Infinity Donji Humac Brač Kamena kuća


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.