Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 15.12.2015. 14:15

Više od pola milijuna kuna za ruralni turizam

Denisu Galiću isplaćeno je 560 tisuća kuna za izgradnju manjeg hotela i restorana, u istarskom mjestu Kršan

Foto: hge-consilio.hr
  • 299
  • 21
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti. Denisu Galiću isplaćeno je 560.437,50 kuna, za izgradnju objekta za pružanje turističkih usluga koji se nalazi u mjestu Kršan u Istarskoj županiji.

Hotel, restoran i edukacijski centar

U svibnju ove godine u tom je istarskom mjestu otvoren Boutique hotel i restoran The One, mjesto koje sjedinjuje udobnost luksuznog hotela i miran boravak u privatnoj vili. The One će služiti i kao edukacijski centar za Food and Beverages profesionalce tijekom predsezone i posezone, a edukacije ce biti prilagođene specifičnim potrebama klijenata.

Turističko iskustvo sa raznih kontinenata

Denis Galić je dugogodišnje radno iskustvo u hotelskoj industriji stjecao na pozicijama direktora hotela, konzultanta, korporativnog direktora hrane i pića, direktora hrane i pića, direktora nabave i prodaje te executive chefa u hotelima s pet zvjezdica. Njegova ljubav prema gastronomiji razvila se kroz poslovno i studijsko iskustvo u Italiji, Indoneziji, Južnoj Africi, Americi, Sloveniji i Hrvatskoj.

Foto: hge-consilio.hr


Tagovi

IPARD Mjera 302 Denis Galić Kršan Istarska županija The One Hotel Restoran Edukacijski centar


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.