Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 28.12.2015. 15:30

Više od pola milijuna kuna za ruralni razvoj cetinskoga kraja

Vladi Mrčeli iz okolice Omiša, isplaćeno je 516 tisuća kuna za ruralni razvoj cetinskoga kraja.

Foto: Villa Provoš
  • 338
  • 18
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završena ulaganja u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti. Za ulaganje u sektor ruralnog turizma, Mrčela Vladi iz Naklica nedaleko od Omiša u Splitsko-dalmatinskoj županiji, isplaćeno je 516.797,70 kuna. Novac je dobiven za izgradnju kuće za odmor s bazenom, koja je dodatno obogatila turističku ponudu cetinskoga kraja.

U Villi Provoš u Naklicama istovremeno može boraviti osam osoba. U sklopu nje su dvije velike terase, bazen, sauna, igralište i dvije zatvorene garaže. Hrana se priprema od namirnica koje proizvode tamošnji poljoprivrednici. U cetinskom krajoliku gosti mogu uživati šetajući, vozeći bicikl, a onima avanturističkoga duha od koristi će biti informacija da je u blizini i brdo na kojemu se može iznajmiti paragliding. Villa Provoš udaljena je od Omiša 7,5 kilometara.

Foto: Villa Provoš


Tagovi

IPARD Mjera 302 Mrčela Vlado Naklice Omiš Splitsko-dalmatinska županija Villa Provoš Cetinski kraj


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.