Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 06.02.2016. 12:00

Više od 559 tisuća kuna za Villu Seksta

U istarskom mjestu Rojnići, pomoću novca iz IPARD-a izgrađeno je nekoliko luksuznih kuća za odmor. Jedna od njih je i Villa Seksta.

Foto: Villa Seksta
  • 259
  • 21
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti.

Tvrtki Vila Draguzeti d.o.o. osnivača Tomislava Zovka iz Zagreba isplaćeno je 559.784,64 kn za izgradnju i opremanje tradicionalne kuće za odmor s bazenom koja se nalazi u Rojnićima u općini Barban u Istarskoj županiji. Vlasnik je izgradio Villu Seksta, koja gostima pruža visoku razinu privatnosti i luksuza.

Prostire se na 180 m2, ima dva kata, četiri spavaće sobe, blagavaonicu, dnevni boravak te kuhinju i u njoj istovremeno može boraviti 10 osoba, koje mogu uživati u ljekovitoj vrućoj terapiji u sauni, kao i okućnici te vrtu, površine 800 m2. Bazen je okružen ležaljkama i suncobranima a za potpunu privatnost gostiju te bezbrižnu igru djece, tu je i ograda od kamena i čempresa koja okružuje cijelu kuću.

Postoji i privatni parking za dva automobila, a dopušten je i boravak kućnih ljubimaca.

Foto: Villa Seksta


Tagovi

IPARD Mjera 302 Vila Draguzeti d.o.o. Tomislav Zovko Villa Seksta Rojnići Barban Sauna Kućni ljubimci


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić