Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija turizma
  • 06.09.2019. 15:00
  • Trnava, Slovačka

Uoči nogometne utakmice u Trnavi promocija Hrvatske i hrvatskog turizma

Nastavljamo niz sportskih promotivnih projekata te ćemo i u budućnosti koristiti velika sportska događanja i sport za predstavljanje, promociju i brendiranje Hrvatske kao turističke destinacije, kaže direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Foto: HTZ
  • 1.835
  • 77
  • 0

Uoči današnje kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Slovačke za odlazak na Europsko prvenstvo 2020., Hrvatska turistička zajednica organizira posebno promotivno događanje koje za cilj ima promociju Hrvatske na važnom slovačkom tržištu. Program se održava u Trnavi ispred City Arena shopping malla, odnosno uz stadion Antona Malatinskyja od 10 do 18 sati, priopćeno je iz HTZ-a. 

"Naša je zemlja i dalje vodeće turističko odredište većine slovačkih turista koji su samo u prošloj godini ostvarili više od 450 tisuća dolazaka, dok su u dosadašnjem dijelu godine ostvarili oko 440 tisuća dolazaka što u odnosu na isto razdoblje lani predstavlja rast od 2 posto. Promocijom uoči kvalifikacijske utakmice cilj nam je dodatno ojačati poziciju Hrvatske na slovačkom tržištu. Ovom promocijom nastavljamo niz sportskih promotivnih projekata te ćemo i u budućnosti koristiti velika sportska događanja i sport za predstavljanje, promociju i brendiranje Hrvatske kao turističke destinacije“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Organizirana je i nagradna igra putem koje se mogu osvojiti dresovi hrvatskih reprezentativaca Luke Modrića i Ivana Rakitića, nogometne lopte, šalovi i majice, ulaznice za Ultra festival u Splitu te Podravkini poklon paketi. Također, svi posjetitelji koji se do kraja dana uključe u nagradnu igru na Facebooku sudjeluju i u izvlačenju za glavnu nagradu: produženi vikend u Dubrovniku (Hotel Kompas) i Istri (Valamar) sa po dvije povratne avio karte Croatia Airlinesa.

"Danas je u Trnavi poseban dan, ne samo zbog utakmice već i zbog toga što se održava tradicionalni Trnavski JARMOK, vrlo popularni i najveći ulični sajam u Slovačkoj kojeg tijekom tri dana obiđe više od 100 tisuća posjetitelja. Odlična je to prigoda da na našem štandu predstavimo Hrvatsku kao cjelogodišnju destinaciju atraktivne i bogate ponude. Siguran sam u nastavak pozitivnih rezultata sa slovačkog tržišta u nadolazećem razdoblju, odnosno u zadržavanje naše pozicije kao broj jedan inozemne turističke destinacije Slovaka“, komentirao je Dubravko Miholić, direktor Predstavništva HTZ-a u Češkoj i Slovačkoj.

U online nagradnoj igri, koja traje do samog početka utakmice, mogu sudjelovati svi fanovi slovačke facebook stranice Croatia Full of Life koji uz hashtag #MilujemeChorvatsko, odnosno #VolimHrvatsku podijele svoju fotografiju najdražeg mjesta u Hrvatskoj, otkrivaju iz HTZ-a. 


Tagovi

HTZ Turizam Nogomet Kvalifikacijska utakmica Slovačka


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]