Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slavonija Travel
  • 07.06.2020. 13:30

"Slavonia. Travel" nova platforma pet slavonskih županija za domaće turiste

Slavonija je pravi izbor za sve koji moraju brinuti o budžetu i u ovim vremenima kada se još pazi na fizičku distancu, a ipak želi uživati u slobodi putovanja, naglasila je Rujana Bušić Srpak.

Foto: JumpStory
  • 1.486
  • 15
  • 0

Pet slavonskih županija i njihove turističke zajednice pokrenule su web platformu "Slavonia. Travel" usmjerenu domaćem tržištu, pozivajući turiste porukama - "Osjeti. Okusi. Upoznaj", istaknuto je u petak na predstavljanju te platforme.

Platforma uključuje komunikacijsku strategiju, promociju na društvenim mrežama i novu web stranicu, a cilj je na jednom mjestu naći sve informacije o regiji Slavonije, Baranje i Srijema odnosno svih pet županija koje su u to uključene.

Virovitičko-podravska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska, Osječko-baranjska i Vukovarsko-srijemska županija mogu  ponuditi široku paletu doživljaja i odmore raznih vrsta, uz ostalo bogatu eno-gastro ponudu, dva parka prirode, brojne rijeke, jezera i šume, dvorce, kurije, utvrde, muzeje, gostoljubivost i opuštenost.

"Slavonija je pravi izbor za sve koji moraju brinuti o budžetu za putovanje i u ovim vremenima kada se još pazi na fizičku distancu, a ipak želi uživati u slobodi putovanja", naglasila je Rujana Bušić Srpak, koordinatorica klastera Slavonija i direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije.

Poručila je da nova platforma pruža i ključne informacije o jedinstvenosti te regije kao destinacije, a klaster već nekoliko godina provodi promotivne aktivnosti, sada i s digitalno-komunikacijskom platformom.

Šansu za turistički razvoj, ali i promet u situaciji koronavirusa slavonske županije vide u novim trendovima turističke potražnje oslonjenih na zeleno, očuvano, neotkriveno, iskreno, autohtono i slično, a sada su dodatno važna i odredišta bez gužvi, čime je upravo Slavonija sa svojim prostranstvima u trendu, istaknula je Snježana Boranić Živoder s Instituta za turizam. 


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Slavonija Slavonske županije Turizam

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]