Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Transdinara 2016
  • 16.12.2015. 17:30

Pustolovni biciklisti svijeta na Transdinari 2016

Iako je najavljen za početak rujna iduće godine, sa svih strana svijeta već stižu prijave za biciklistički ultramaraton TransDinara 2016.

Foto: pixabay.com
  • 340
  • 19
  • 0

Nakon pauze u 2015. godini, biciklistički ultramaraton TransDinara se vraća u prvom vikendu rujna 2016. Već sada sa svih strana svijeta stižu prijave za novo izdanje - TransDinara 2016.

Organizatori su Brdsko-biciklistički klub Zemlja-zrak pojačani zagrebačkom ekipom i strateški partner HGSS, na dobrom putu da u svijetu brandiraju naše prirodne ljepote, gostoljubivost gradova domaćina, kao i velike mogućnosti pustolovnog turizma Hrvatske.

TransDinara i ove godine starta iz Trilja 2. rujna, a završava u Kninu 4. rujna 2016. Sudeći prema uspjehu pretprošlogodišnjeg maratona od 300 kilometara i 6.000 metara visinske razlike, kada su ga organizirali splitski Timunovci, ne sumnjamo u atraktivnost i izazovnost novog izdanja. Etape 1 i 2 biti će iz temelja prekrojene, dok će etapa 3 ostati vrlo slična prvotnoj.

TransDinara MTB maraton 2014. je usvojen kao pilot-projekt strateškog nacionalnog Tour de CroActive programa Hrvatske gorske službe spašavanja (sustavni razvoj aktivnog turizma u službi održivog i uravnoteženog razvoja Republike Hrvatske).

Foto: pixabay.com


Tagovi

Transdinara 2016 Tour de CroActive HGSS Zemlja-Zrak


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]