Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Butić
  • 03.01.2023. 13:30
  • Zadarska, Briševo

Prestižna Zlatna prizma od sada ponosno stoji u konobi OPG-a Butić

Ante Butić u šali zna reći da Briševo još nije ucrtano u turističke karte, ali da se za nekoliko godina očekuje da će postati mala Opatija.

Foto: Udruga Ravni kotari
  • 1.771
  • 138
  • 0

OPG Butić omiljeno je mjesto gdje se ispraćala stara i dočekivala Nova, 2023. godina. Ono što je najveća vrijednost predanog rada članova gospodarstva, posebno mladog Ante Butića je što on pokreće i povezuje sve dionike lokalnog turizma sve s ciljem kolektivnog uspjeha Ravnih kotara i obale.

Priznanje za svoj rad ove je godine na 25. međunarodnoj akciji "Za novu kvalitetu u turizmu" dobilo njihovo izletište. Tako prestižna Zlatna prizma u kategoriji eko i etno turizma od sada ponosno stoji u njihovoj konobi.

"Turizam mora poticati razvoj cijele lokalne zajednice, nije svrha da samo ja dobro radim, cilj je da cijelo mjesto funkcionira kao cjelina. Ono što nemam ja u ponudi pružit će drugi turistički subjekt", poručio je Butić.

Izletište Butić

Kaže da oni kroz njihov OPG puno rade na promociji aktivnog turizma, odlaskom na sajmove, povezivanjem s ključnim dionicima u turizmu, i time ne promoviraju samo svoje gospodarstvo već i cijelu Zadarsku regiju.

U šali zna reći da Briševo još nije ucrtano u turističke karte, ali da se za nekolikog godina očekuje da će postati mala Opatija.

Suradnja s Udrugom Ravni kotari

Ante je danas uz pomoć svojih partnera iz Slovenije uspio realizirati da budu otvorena četiri hotela u Zadru u kojima trenutno boravi 630 gostiju.

"Od prvog dana ulaska u našu udrugu Ante je bio otvoren za sve suradnje preko kojih se radi na podizanju vidljivosti ruralne destinacije. Oduševio nas je inovativnošću, predanošću poslu i komunikativnošću", rekla je Marta Pintur Bosna iz udruge za Ruralni razvoj Ravni kotari.

Aperitiv u konobi Butića

Kaže da su radili nekoliko velikih projekata zajedno, a Ante se rado priključio radu njezinih kolega iako se neki direktno ne naslanjanju na njegov teritorij Općine Briševo te da je on poticao zajedničku suradnju. "Mislim da smo idealno kliknuli jer imamo zajednički cilj, a to je da Ravni kotari i zadarsko zaleđe mora postati prepoznato na svim poljima", poručila je.


Tagovi

OPG Butić Ante Butić Marta Pintur Bosna Ruralni turizam Promocija Udruga Ravni kotari


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]