Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CroatiaLongDistanceLove
  • 05.05.2020. 14:30

HTZ lansira četiri nova videa u sklopu koncepta #CroatiaLongDistanceLove

Svi zainteresirani moći će promociju pogledati u sklopu četiri videa koja su snimljena, a prvi video je već objavljen na društvenim mrežama i odnosi se na ljepote hrvatske prirode, navode iz HTZ-a.

Foto: Jumpstory
  • 1.638
  • 18
  • 0

Hrvatska turistička zajednica krenula je s drugom fazom koncepta promocije naše zemlje, a odnosi se na prezentiranje određenih segmenata turističke ponude po kojima je daleko poznata, kao što su kulturne baštine, prirodne ljepote, ali i ono svima najbolje, gastronomija.

Svi zainteresirani moći će promociju pogledati u sklopu četiri videa koja su snimljena, a prvi video je već objavljen na društvenim mrežama i odnosi se na ljepote hrvatske prirode.

"Iznimno mi je drago da naša komunikacija pod oznakom CroatiaLongDistanceLove ostvaruje odlične rezultate, što svjedoči i veliki interes naših pratitelja na društvenim mrežama, ali i američkih, njemačkih, austrijskih i mađarskih medija koji su ga prenijeli svojim gledateljima i čitateljima. Krenuli smo s drugom fazom koncepta, a kroz jednominutne videe i popratne sadržaje želja nam je podsjetiti pratitelje na iznimne ljepote koje Hrvatska nudi i poručiti im da su dobrodošli u našu zemlju čim dođe vrijeme za planiranje putovanja“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Odličan dosadašnji doseg koncepta CroatiaLongDistanceLove

Video kojim je koncept CroatiaLongDistanceLove lansiran do sada je pogledalo preko milijun i 500 tisuća korisnika, a najviše pregleda i komentara ostvareno je na bliskim tržištima poput Njemačke, Italije, Austrije, Slovačke, Češke i Slovenije. Komentari su, kažu iz HTZ-a, izuzetno pozitivni, a najviše se odnose na prelijepe kadrove sunca, mora, plaža, ali i na poruku Welcome Croatia to your home koja se koristi u novom komunikacijskom konceptu. Na YouTube-u video je pregledan preko 37 tisuća puta dok je na Instagramu oznaka #CroatiaLongDistanceLove korištena preko tisuću puta.

HTZ donosi virtualni obilazak Hrvatske, važno je održati vidljivost na turističkoj karti

Video su podijelile brojne županijske i lokalne turističke zajednice, agencije i hotelske kuće, ali i privatni iznajmljivači, a u dijeljenju poruka uključili su se i poznati hrvatski sportaši, inozemni blogeri i novinari te Europska komisija za putovanja koja je video podijelila na svojim stranicamaj.

"Spomenimo i kako u posljednjih mjesec dana raste broj fanova i njihovih aktivnosti na kanalima Croatia Full of life pa je primjerice samo u travnju na Instagramu ostvaren doseg od gotovo 4 milijuna ljudi, više od 9 tisuća komentara, 740 tisuća like-ova te preko 5 tisuća novih fanova“, istaknuo je Staničić.

Prvi video možete pogledati ovdje:


Tagovi

Hrvatska turistička zajednica CroatiaLongDistanceLove Video Priroda Kulturna baština Gastronomija Kristjan Staničić


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.