Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turizam Baranje
  • 13.11.2015. 10:45

Francuski turisti o ljepotama Baranje

Mladi francuski turisti, Pascal, Philippe i John, koji su nedavno oduševili Hrvatsku svojim filmom s godišnjeg odmora na Jadranu, objavili su i video uradak vezan uz svoj posjet Slavoniji i Baranji.

  • 252
  • 22
  • 0

Mladi francuski turisti, Pascal, Philippe i John, koji su nedavno oduševili Hrvatsku svojim filmom s godišnjeg odmora na Jadranu, objavili su i video uradak vezan uz svoj posjet Slavoniji i Baranji.

U nekoliko dana boravka uživali su u bogatstvu našeg kraja. Tako su posjetili đakovačku ergelu, baranjske vinske podrume, znamenitosti Osijeka, a uživali su i u adrenalinskom iskustvu Baranje te brojnim drugim sadržajima.

Invited to Baranja

Nakon što su ljetos boravili u Hrvatskoj, većinom na Jadranu i o tome na društvenoj mreži Vimeo objavili vrlo gledan video "Road Trip in Croatia", trojica francuskih studenata ponovo su u listopadu boravili u Hrvatskoj, odnosno Baranji te o tome objavili na istoj mreži novi video "Invited to Baranja".

U Baranju su naime pozvani nakon prvog objavljenog filma te su tamo boravili nešto više od tjedan dana. Uz film "Invited to Baranja", sami ističu da su ponijeli odlične dojmove tijekom boravka u Osijeku, Đakovu, Kopačkom ritu, Zmajevcu, Batini Karancu i Belom Manastiru. Film pokazuje i da su se dobro zabavili i uživali u ljepotama prirode i eno-gastro specijalitetima, kao i u adrenalinskom doživljaju. Što su sve snimili pogledajte u video uratku.

Invited to Baranja 09.10.2015 - 18.10.2015 from Pascal Tang on Vimeo.


Tagovi

Turizam Baranje Road Trip Invited to Baranja Beli Manastir Seoski turizam


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs