Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Adrenalinski turizam
  • 11.10.2015. 20:30

Adrenalinski paintball u seoskom ozračju

Ukoliko ste u potrazi za uzbudljivim načinom ispunjavanja vremena na svježem zraku, u Karancu vas čekaju dva Igora. I puška.

  • 511
  • 109
  • 0

Paintball je simulacija ratovanja i ratne taktike, održava se u posebno opremljenom prirodnom ambijentu, a umjesto oružja pritom se koriste kuglice boje koje se ispaljuju iz posebnih paintball pušaka. Paintball Raptor, obrt je koji vode dva Igora na vlastitom prostoru Karanac planine, u blizini Osijeka, a ono što oni nude je vrhunska zabava. Igor Ilić i Igor Apčag u ovaj su adrenalinsko-turistički pothvat ušli prije nekoliko godina, 2011. Na vlastitim terenima od oko 7.000 m2 potpuno prirodnog okruženja na Karanac planini, nude pravi doživljaj bitke.

Dobrosusjedski odnosi

U iščekivanju protivnika

Tamo se mogu naći dva terena, jedan s prirodnim, a drugi s umjetnim preprekama pa igračima pružaju različite doživljaje igre. U okružju terena nalaze se poljoprivredna gospodarstva koja pak nude smještaj putnicima, bilo to za momačke zabave, preko vikenda, ili godišnje odmore. O međusobnom odnosu seoskog i adrenalinskog turizma, Igor govori kako često surađuju s okolnim domaćinstvima po principu ruka ruku mije.

Iz američkih šuma do Karanca

"Mnogo puta su ljudi zainteresirani za ostanak na selu, a kako mi ne nudimo smještaj, znamo preporučiti neke susjede koji imaju smještajne kapacitete na svojim OPG-ima. Isto tako oni čine za nas kada se njihovi posjetitelji zanimaju za neke vrste ovakve zabave," priča Igor Apčag.

"Povijest paintballa stara je oko 30-ak godina. Postoji nekoliko verzija priča o tome kako je nastao ovaj sport. Jedna od njih kaže da su američki šumari koristeći puške koje ispaljuju kuglice crvene boje na bazi voska, za obilježavanje drveća koje treba srušiti, počeli gađati jedni druge i tako izmislili ovu igru. Jedino što se pouzdano zna, paintball je nastao u Americi", priča Igor. U prilogu donosimo i galeriju slika s teambuildinga ekipe Agrokluba. Ne moramo ni reći da je tim jači nego ikad.


Fotoprilog


Tagovi

Paintball Seoski turizam Adrenalinski doživljaj Karanac Raptor Osijek


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]