Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 02.03.2016. 13:30

400 tisuća kuna za izgradnju objekta za ruralni turizam

Isplata iz IPARD-a za ruralni turizam!

Foto: Pixabay
  • 534
  • 50
  • 0

Isabelli Milocani, vlasnici OPG-a iz Istarske županije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 418.032,18 kuna za izgradnju i opremanje smještajnog objekta.

Nova isplata obavljena je na osnovu odobrenih sredstava iz IPARD programa za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti, priopćili su iz APPRRR-a. S novcem iz IPARD-a obavljeni su betonski, zidarski, tesarski, limarski, keramičarski i elektromontažni radovi, a istovremeno je kupljen i namještaj za različite prostorije u objektu te uređaji i rasvjeta.

Foto: Pixabay


Tagovi

OPG Agencija za plaćanje u poljoprivredi Ribarstvu i ruralnom razvoju IPARD Istarska županiija Ulaganje Isplata Objekt Smještaj Mjera 302


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]