Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 24.11.2014. 19:40

14. mil. kuna iz IPARD-a za ruralni turizam

Korisniku Agropol d.o.o. iz Primorsko-goranske županije isplaćeno je 556.486,67 kn za ulaganje u izgradnju objekta za bavljenje ruralnim turizmom.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 426
  • 20
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 302 "Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti".

Korisniku Agropol d.o.o. iz Primorsko-goranske županije isplaćeno je 556.486,67 kn za ulaganje u izgradnju objekta za bavljenje ruralnim turizmom, uz uređenje pripadajućeg zemljišta i bazena. Realizacijom ovog projekta obogatila se postojeća turistička ponuda, pružanjem usluga smještaja u naselju Vrh, Općina Vrbnik na Krku. Uz ovu posljednju isplatu, do sada je Agencija za plaćanja isplatila preko 14 milijuna kuna bespovratnih sredstava unutar mjere 302 IPARD-a.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

APPRRR IPARD program Ruralni turizam Krk Gospodarske aktivnosti Bespovratna sredstva Isplate Općina Vrbnik

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]