Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tradicijski proizvodi
  • 30.01.2015. 09:00

Zlatne niti - Sajam tradicijskih proizvoda

Kroz sajam tradicijskih proizvoda Zlatne niti nastoji se promovirati ekološka proizvodnja i ruralni turizam.

  • 198
  • 8
  • 0

U organizaciji Turističke zajednice grada Županje i LAG-a Šuamnovci, a u sklopu Šokačkog sijela, u Županji će se od 13. do 15. veljače 2015. godine, na Trgu kralja Tomislava, održati još jedan sajam tradicijskih proizvoda pod nazivom "Sajam Zlatne niti", peti po redu.

Cilj sajma je široj zajednici približiti raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača te potaknuti građane da se aktivnije uključe u očuvanje vrijednosti vlastite proizvodnje, posebice tradicijskih suvenira i rukotvorina ali i pripremi starinskih jela. Na ovaj se način nastoji promovirati ekološku proizvodnju, ruralni turizam, tradicijske zanate ali i već pomalo zaboravljene običaje. Sajam predstavlja priliku za sve proizvođače, tvrtke, obrtnike i udruge da pokažu svoje proizvode te da se međusobno bolje upoznaju, razmjene ideje i iskustva, što stvara izvrsnu podlogu za planiranje nekih budućih zajedničkih aktivnosti.

Svi zainteresirani izlgači, sudjelovanje mogu prijaviti do 09. veljače 2015. godine, a detaljnije informacije mogu dobiti putem e-maila: tz-zupanja@vk.t-com.hr ili telefona: 032/832 711.


Tagovi

Sajam tradicijskih proizvoda. Zlatne niti Ekološka proizvodnja Ruralni turizam Običaj Kulturna baština LAG Šumanovci Županja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.