Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba hrane i pića
  • 15.01.2015. 15:35

ŽK Bjelovar poziva izlagače na Histriu 2015.

Županijska komora Bjelovar će na 22.Gospodarskoj izložbi hrane i pića, Histria 2015., na zajedničkom štandu predstaviti asortiman prehrambene industrije, industrije pića te proizvoda iz kataloga Vrijedne ruke.

  • 191
  • 9
  • 0

Županijska komora Bjelovar sudjelovat će na 22. Gospodarskoj izložbi hrane i pića, Histria 2015. koja će se održati od 6. do 8. veljače 2015. godine, u Domu hrvatskih branitelja u Puli, Leharova 1.

Na zajedničkom će izložbenom štandu ŽK Bjelovar predstaviti asortiman prehrambene industrije, industrije pića te proizvoda iz kataloga Vrijedne ruke i ostalih. Izložba će i ove godine biti prodajnoga karaktera, uz brojne degustacije prehrambenih proizvoda i pića.

Svi zainteresirani izlagači prijaviti se mogu putem online prijavnice, nakasnije do petka, 23.siječnja 2015. godine. Po zaprimljenoj prijavi, organizator će svakom izlagaču dostaviti odgovarajući ugovor.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti u HGK - Županijsku komoru Pula, Sanji Bubonjić - sbubonjic@hgk.hr; 052 378 126 ili Gordani Klančić Sorić - gklancic@hgk.hr; 052 378-114.

Izvor: Županijska komora Bjelovar


Tagovi

Županijska komora Histria 2015 Vrijedne ruke Prehrambena industrija Industrija pića Degustacija prehrambenih proizvoda Županijska komora Pula

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]