Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA International
  • 22.11.2014. 09:55

Žene u Bologni

Svaki sajam čine ljepšim i hostese. No, kada su u pitanju poljoprivrednici, onda je to slabije izraženo jer se muškarci više uzdaju u svoje znanje. No, u Bologni je to drugačije.

  • 123
  • 15
  • 0

Sajam u Bologni zove se EIMA. U imenu je i Europa, i internacionalno i ono dobro znano talijanski. Maschine agricolla. No, uvijek ga svi zovu Bologna. Ali volimo ići na taj sajam najviše jer je na zatvorenom, zato što je na njemu lijepo i ugodno i što mehanizacija na njemu bliješti punim sjajem. No, Talijani vole dizajn.

Oni to sve, kako bi rekli spickaju. Tu žene imaju veliku ulogu. Jako paze i da su svi lijepo obučeni, i da je sve uredno i da na štandovima imaju lijepe djevojke. Ne samo hostese, već i djelatnice svojih tvrtki. Donosimo malo ugođaja u tom smislu.


Tagovi

Bologna EIMA Sajam Feire Fair Traktori Djevojke Žene Hostese


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.