• Ministarstvo poljoprivrede
  • 02.03.2018. 18:00

Želite na radni ručak s ministrom? Prijavite se za manifestaciju "Naše domaće, sada i ubuduće"

Manifestacija "Naše domaće, sada i ubuduće" proći će kroz 21 županiju.

  • 347
  • 43
  • 0

Manifestacija ‘Naše domaće, sada i ubuduće’ kojom će kroz 21 županiju Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna agencija i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju promovirati hrvatske poljoprivredne proizvode te novosti u Programu ruralnog razvoja, započinje u ponedjeljak, 5. ožujka.

Kako navode iz Ministarstva poljoprivrede, zainteresirani će se moći prijaviti i za sudjelovanje u radionicama na kojima će moći saznati više o aktualnim mjerama Programa ruralnog razvoja te apliciranju za iskorištavanje sredstava iz istog.

Prvo u nizu događanja održat će se 5. ožujka 2018. s početkom u 10 sati, na seoskom turizmu ‘Zlatni klas’, Otrovanec 228, Pitomača, a zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na sljedećoj poveznici.

Foto: Vedran Stapić


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja


Tagovi

Ruralni razvoj Manifestacija Naše domaće


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Evo mog Fergusona #PRRRH