Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Biofach 2019
  • 07.01.2019. 12:00

Želite na jubilarno 30. izdanje vodećeg europskog eko sajma Biofach u Nürnberg?

Centar dr. Rudolfa Steinera i ove godine organizira posjet vodećem europskom sajmu eko proizvoda – Bioach.

Foto: Facebook/BIOFACH
  • 277
  • 20
  • 0

Centar dr. Rudolfa Steinera i ove godine organizira posjet vodećem europskom sajmu eko proizvoda – Biofach. Danas eko, naglašavaju. predstavlja više od samog znaka ili certifikata - kvalitetu i uvjerenje, te odgovorno korištenje prirodnih resursa.

Jubilarno 30. izdanje Biofach 2019. održava se od 13. do 16. veljače u Nürnbergu, a posjet sajmu u organizaciji Centra dr. Rudolfa Steinera planiran je kao dvodnevni posjet i to u dane 15. i 16. (petak i subota) veljače 2019. godine. 

Cijena ovog studijskog putovanja definirat će se nakon što nam okvirno bude poznat broj zainteresiranih no približan iznos bio bi između 1.500 - 2.000 kn po osobi u što je uključeno:

  • trošak putovanja autobusom
  • cijena jednodnevne ulaznice za sajam
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi sa doručkom
  • u povratku posjet reprezentativnom biodinamičkom imanju.

Biofach 2019. u Exhibition Centre Nürnberg u Njemačkoj mjesto je gdje ljudi dopunjuju i nadograđuju, dijele i još više osvještavaju svoje zanimanje o ekološki proizvedenoj hrani, i tako još od 1990. godine. Ove godine na Sajmu se očekuje više od 2.400 ekoloških izlagača iz cijelog svijeta. Stoga Biofach 2019. pruža savršenu priliku za konzultacije sa stručnjacima, kako bi proizvođači i dalje ostali inspirirani za ovakav vid proizvodnje i upoznali se s najnovijim trendovima u ovome području.

"Stoga Vas pozivamo, da se uključite u ovo studijsko putovanje gdje ćete imati priliku proširiti svoja znanja kroz mnogobrojna stručna predavanja, susresti se sa novim idejama, primjerima dobre prakse, upoznati druge eko proizvođače, te razmijeniti mišljenja i iskustva", kažu iz Centra. 

Svi zainteresirane prijaviti se mogu putem e-maila: info@centar-rudolf-steiner.com ili na broj telefona 040 655 612.


Tagovi

Biofach 2019 Eko Centar dr. Rudolfa Steinera Nürnberg


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).