• Winelovers
  • 11.06.2018. 18:00

Želiš predstaviti svoja vina u Zagrebu? Klikni i prijavi se

Ne propustite najveći zagrebački open-air vinski festival, koji se ove godine održava po četvrti put.

Foto: Facebook/Vinoljupci
  • 341
  • 27
  • 0

Winelovers' Street najveći je zagrebački open-air vinski festival, koji se ove godine održava po četvrti put. Prošlogodišnji je festival ugostio 23 vinara-izlagača iz cijele Hrvatske, te je u tri festivalska dana okupio oko 20.00 posjetitelja. Ove godine Udruga Vinoljupci očekuje još veću posjećenost.

Manifestacija će se, navode, održati na otvorenom prostoru Kurelčeve ulice u Zagrebu, u trajanju od 2 dana. Četvrtak, 28.06. predviđen je za prezentaciju vinara kontinentalne Hrvatske, a petak, 29.06. za prezentaciju vinara Istre, Kvarnera i Dalmacije. Radno vrijeme festivala oba dana je od 17 do 24h.

Festival je prodajnog tipa, što znači da se degustacijski uzroci vina prodaju, čime svi izlagači ostvaruju direktnu zaradu od prodaje vina. Rok za prijavu sudjelovanja je petak, 15.06.2018.

Prijava se smatra važećom ukoliko do navedenog datuma zaprimimo ispravno ispunjenu prijavnicu i potvrdu o uplati kotizacije.

Prijavnicu možete ispuniti online. Poziv za izlagače pronađite u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Vinoljupci Winelovers


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi