Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Međunarodna konferencija
  • 02.01.2017. 19:00

Zelene tehnologije za bolju zaštitu prirode

Međunarodna konferencija "OSCE Chairmanship Business Conference", održat će se 25. siječnja u Beču, u Austriji.

Foto: Bigstockphoto/Rasstock
  • 1.391
  • 139
  • 0

Međunarodna konferencija "OSCE Chairmanship Business Conference", održat će se 25. siječnja u Beču (Austrija), povodom austrijskog predsjedanja OESS-om 2017. godine.

Konferenciju organizira ADVANTAGE AUSTRIA u suradnji s austrijskim Saveznim ministarstvom znanosti, istraživanja i gospodarstva (BMWFW), Saveznim ministarstvom za europske integracije i vanjske poslove (BMEIA) i OESS-om.

Cilj konferencije je pružiti doprinos razvoju zaštite okoliša i IT-sektora u zemljama članicama te unaprijediti suradnju između sudionika - tvrtki i institucija. Očekuje se sudjelovanje predstavnika politike i javnih institucija kao i međunarodnog gospodarstva.

Osim toga, u sklopu konferencije će se održati unaprijed dogovoreni B2B-sastanci, koji također pružaju mogućnost umrežavanja i informiranja o novim poslovnim prilikama.

Dodatne informacije o konferenciji, mogućnostima za prijavu, program i online-dogovaranje sastanaka, dostupne su ovdje.

Foto: Bigstockphoto/Rasstock


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]