Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam OPG-ova
  • 25.05.2023. 12:35

Zdravo je pravo - prijavite se za sajam OPG-ova koji se održava na tri lokacije!

Cilj sajma je razvijanje prepoznatljivog brenda koji će omogućiti razvoj hrvatske proizvodnje i održivosti, kažu iz tvrtke ABC rent i pozivaju vlasnike OPG-a da rezerviraju svoje izlagačko mjesto za željeni grad.

Foto: Fb/ABC rent
  • 1.466
  • 141
  • 0

U srpnju, kolovozu i rujnu očekuje vas ekološki, zdrav i prepoznatljiv sajam OPG-ova "Zdravo je pravo" i to na tri lokacije u Hrvatskoj!

Kako najavljuju organizatori iz tvrtke ABC rent, prvi na redu je sajam u Svetom Petru u Šumi i to od 28. do 30. srpnja. Potom slijedi u Novom Vinodolskom od 25. do 27. kolovoza i u Zagrebu na Bundeku od 15. do 17. rujna. 

"Svjesni smo da se kao nacija sve više okrećemo zdravoj prehrani i domaćim proizvodima, shvaćamo da je kupcima bitno znati porijeklo proizvoda koje konzumiraju i želimo podržati razvoj lokalnih uzgajivača i proizvođača i njihovu održivost", ističu razloge organiziranja i pozivaju stoga vlasnike OPG-ova da im se jave i rezerviraju svoje izlagačko mjesto za željeni grad. 

Širenje mreže prodaje domaćih proizvoda 

Iza njih je već uspješno održan prvi sajam tijekom ožujka u Zagrebu, na kojemu je bilo ukupno 75 izlagača, OPG-ovaca s područja cijele Hrvatske. U ponudi je bio vrlo bogat prodajni asortiman: suhomesnati i mliječni proizvodi, proizvoda na bazi meda, razna ulja i orašasti plodovi, likeri i pića, razne delicija, svježe voća i povrće, zimnice, jaja i tjestenine, sadnica cvijeća, kolači, ljekovito bilje i kozmetika, aromaterapija, te razni unikatni predmeti, nakita i sl. 

Sve je pratio zabavni program, posjetitelji su uživali u bogatoj gastronomskoj ponudi, a osiguran je i kulinarski show s Almom Čatlakom koji je pripremao recepte s proizvodima izlagača. Nisu zaboravljeni ni najmlađi koji su se zabavljali u dječjem kutku s radionicama i igraonicom te prikazom rada starih tradicijskih zanata. 

Sajam, ističu, nudi predstavljanje obiteljskog gospodarstva i proizvoda kupcima, izravnu prodaju, "brand visibility”, reklamu kroz razne medijske kampanje za sve gradove te pozicioniranje na tržištu. 

Prvi na redu je sajam u Svetom Petru u Šumi

Ima i ciljanu svrhu, a to su povezivanje s ostalim proizvođačima i OPG-ovima, ostvarivanje kontakta s novim kupcima, pronalazak "trajnih” kupaca za svoje proizvode te širenje mreže prodaje.

Prijavite se i predstavite svoj OPG 

Želja im je trajno održavati ga dva puta godišnje, proljeće i jesen u Zagrebu, te u ljetnom periodu u gradovima na moru, a sve s ciljem razvijanja prepoznatljivog brenda koji će omogućiti razvoj hrvatske proizvodnje i održivosti. 

"Uz vaše sudjelovanje, potporu i zajedničke resurse i znanje, možemo u tom naumu i uspjeti", naglašavaju pozivajući vlasnike OPG-a da se prijave i predstave svoje proizvode. 

Kontakt osoba za komunikaciju je Ines Cvitak event manager tel: 091/6400 562 ili e-mail ines.cvitak@abc-rent.hr 

Više informacija možete pronaći ovdje.

Organizatora, ABC rent, kao partneri podržavaju: Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska poljoprivredna komora, OPG Hrvatska, TZ Središnja Istra, TZ Novi VInodolski, Grad Sveti Petar u šumi, Grad Novi Vinodolski, Superhik agencija za sve i Agroklub


Tagovi

Sajam OPG-ova Zdravo je pravo Prijava OPG-a ABC rent Sveti Petar u Šumi Novi Vinodolski Zagreb Ines Cvitak


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.