Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni sajam
  • 02.12.2013. 08:45

Započeo Advent u Baranji

Posjetite i Vi božićni sajam u Belom Manastiru na kojem ćete moći pronaći mnoštvo tradicijskih proizvoda toga kraja

  • 250
  • 20
  • 0

Jučer, 1. prosinca 2013. godine, otvoren je božićni sajam u Belom Manastiru koji i ove godine možete posjetiti na glavnom trgu toga grada.

Svi oni koji su propustili jučerašnji događaj moći će se pridružiti ovoj božićnoj priči ponovno za dva tjedna, 15. prosinca, kada će lokalni proizvođači na štandovima ponovno izložiti svoje domaće proizvode.

Pored osvjetljenog živog božićnog drvca očekuje Vas mnoštvo štandova s tradicionalnim proizvodima poput kolača, meda, prirodnih sokova, rakije, vina, zimnice, kao i drvene igračke, suveniri i slični proizvodi među kojima se možda skriva savršeni poklon za vaše najmilije.

Od hladnoće će vas grijati čaj, kuhano vino te topla čokolada, a ukoliko ogladnite moći ćete prizalogajiti na štandu s kobasicama i drugim finim zimskim jelima.

Budući da je Advent romantično doba godine, na trgu će vas čekati i fijakeri. Ušuškani u dekicu, sa šalicom toplog napitka, u društvu voljene osobe provozajte se okolnim ulicama i uživajte u duhu starih običaja.

Božićni ugođaj na trgu upotpunit će i prigodni glazbeni božićni program.

Više informacija možete saznati na: www.tzbaranje.hr


Tagovi

Advent Baranja Božićni sajam Med Vino Rakija Fijaker


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Haj došlo vrijeme... za zaštitu ječma od korova!