Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sabatina 2022
  • 07.09.2022. 16:30
  • Splitsko-dalmatinska, Split

Započelo je zaprimanje uzoraka za 32. Sabatinu - gdje ih dostaviti?

Bliži se Međunarodni susret vinogradara i vinara, a iz Zadružnog saveza Dalmacije pozivaju vas da dostavite uzorke vina i jakih alkoholnih pića za ocjenjivanje.

Foto: Zadružni savez Dalmacije
  • 226
  • 31
  • 0

Dostava uzoraka vina i jakih alkoholnih pića za ocjenjivanje već je započela, napominje Lordan Ljubenkov, predsjednik Zadružnog saveza Dalmacije koji uz Hrvatsku udrugu vinarskih gradova organizira 32. Međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina.

Ovogodišnja Sabatina, naime, održat će se od 3. do 6. studenog u Hotelu Zora u Primoštenu, a tijekom trodnevnog programa manifestacije posjetitelje očekuju brojna stručna i znanstvena vinogradarsko-vinarska predavanja, te će se predstaviti inovacije, projekti, proizvođači vina i jakih alkoholnih pića.

Ocjenjivanje će se obavljati po kategorijama nekoliko povjerenstava tijekom listopada, a propozicije i prijava mogu se preuzeti ovdje.

Uzorci proizvoda dostavljaju se na sljedeće lokacije:

Split, osobno ili poštom do 30. rujna za kategoriju buteljiranih proizvoda (vina i jaka alkoholna pića) te kategoriju otvorenih vina, a do 14. listopada za kategoriju mladih vina, radnim danima (pon.-pet.) od 8 do 15 sati na adresu: Zadružni savez Dalmacije, 21000 Split, Kamila Tončića 4, 1. kat. 

Zadar, osobno dana 1. listopada (subota) za buteljirane proizvode, te 15. listopada (subota) za kategoriju mladih vina u vremenu od 9 do 14 sati na adresi: Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ozanića, 23000 Zadar, Dr. Franje Tuđmana 24/h (zgrada ex vojarne).


Tagovi

Sabatina Dostava uzoraka Međunarodni susret Lordan Ljubenkov Zadružni savez Dalmacije


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]