Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gradska farma
  • 22.03.2017. 15:15

Zanimljiva Gradska farma ove subote u Osijeku

Na Gradskoj farmi proizvođači meda i sira izložit će svoje proizvode, a održat će se i izložba domaćih životinja.

Foto: GRASS Croatia/Facebook
  • 1.437
  • 99
  • 0

Gradska farma (City Farm) je aktivnost u sklopu informativne kampanje o Zajedničkoj poljoprivrednoj politici, a koju Hrvatska poljoprivredna agencija provodi u sklopu EU projekta GRASS Croatia, sufinanciranog od Europske komisije.

Gradska farma (City Farm) održat će se u gradu Osijeku, na Trgu slobode, u subotu 25.03.2017. godine s početkom u 9,00 sati.

Na Gradskoj farmi proizvođači meda i sira izložit će svoje proizvode i ponuditi građanstvu izbor domaćih i kvalitetnih namirnica, te pružiti sve informacije o procesu proizvodnje sira i meda. Gradsko stanovništvo imat će priliku kupiti domaći med i sir neposredno od njihovih proizvođača i postaviti pitanja vezana za proizvodnju namirnica koje će biti u prodaji.

Izložba domaćih životinja

Osim prodajnog dijela, održat će se izložba domaćih životinja, na kojoj će uzgajivači izložiti ovce, koze, telad i pulad, držimo da će izložba biti posebno zanimljiva mlađoj populaciji. Uzgajivači izloženih životinja također će biti dostupni za odgovore na pitanja o uzgoju, načinu držanja, ishrani, te će posjetitelji imati mogućnost doznati sve što ih zanima, a vezano je za uzgoj domaćih životinja.

Osim uzgajivača, na raspolaganju će biti i stručnjaci koji mogu pružiti informacije o brojnosti pojedinih vrsta životinja, zastupljenosti pasmina na našem području, te mnoge druge informacije.

Foto: GRASS Croatia/Facebook


Tagovi

Gradska farma City Farm Osijek Med Sir Izložba domaćih životinja Prodaja


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]