Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Božićni grad
  • 17.12.2015. 13:30

Za vrijeme adventa u Osijeku Božićni grad!

Četvrti po veličini grad u Hrvatskoj, Osijek, prošle je godine dobio krovnu adventsku manifestaciju koja je obuhvaća već poznata slavonska božićna događanja.

  • 161
  • 9
  • 0

Četvrti po veličini grad u Hrvatskoj, Osijek, prošle je godine dobio krovnu adventsku manifestaciju koja je obuhvaća već poznata slavonska božićna događanja obogaćena nekim novim zanimljivostima koji u božićno vrijeme imaju cilj okupiti građane kako bi zajedno proslavili najljepše vrijeme godine.

Osječki adventski program obuhvaća Božićnu bajku u osječkom tramvaju, Festival vina, delicija i ugodnog življenja WineOs, Sajam antikviteta u Tvrđi te Božićni sajam u Gornjem gradu.

Božićni gradić u Tvrđi

Središnji je dio programa Advent u Tvrđi, koji se odvija od 28. studenoga 2015. do 1. siječnja 2016. na Trgu sv. Trojstva u Tvrđi, odnosno staroj gradskoj jezgri. Božićni gradić podignut je po uzoru na poznate srednjoeuropske sajmove te se u drvenim kućicama nude kobasice i božićne slastice, kuhano vino, čaj s rumom i ostali prigodni specijaliteti, a organizirani su i koncerti.

Za Dan Grada Osijeka, 2. prosinca održana je izložba papirnatih lampiona koji su izradili osječki osnovnoškolci, a na Trgu sv. Trojstva u zrak je pušteno stotine lampiona.

Tramvaj ukrašen s čak 30.000 lampica vozi svakog dana od 1. do 31. prosinca 2015. Polazi s Trga Ante Starčevića. Prijepodnevni termini rezervirani su za vrtićke i školske skupine, a popodnevni su otvoreni za javnost.

Radno vrijeme (polasci): svakodnevno od 29. studenoga do 31. prosinca 2015. od 16:00 do 19:00. Zbog ograničenog broja mjesta u tramvaju, obavezne su prethodne rezervacije. To se može obaviti na telefone 031 228 303 i 031 228 351 ili osobno u Čarobnoj kućici na Starčevićevom trgu.


Tagovi

Božićna događanja Božićni grad Osijek Advent WineOs Božićni tramvaj


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić