Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izložba vina
  • 20.05.2016. 15:30

Za Sajam vina u Bedekovčini prijavljena 164 uzorka vina

Na ocjenjivanju vina čak je njih 48 ocijenjeno zlatom, a 88 srebrom.

  • 615
  • 87
  • 0

Na jezerima u Bedekovčini 27. i 28. svibnja održat će se jedna od nastarijih enoloških manifestacija 49. Sajam i izložba zagorskih vina Bedekovčina 2016.

Manifestaciju organiziraju Krapinsko-zagorska županija, Općina Bedekovčina, HGK - Županijska komora Krapina, Obrtnička komora KZŽ, Udruga Vino zagorje, Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije i Savjetodavna služba.

Prijavljena 164 uzorka vina

Bodren

Želja organizatora je da ovogodišnji Sajam učini mjestom okupljanja vinogradara i vinara Krapinsko-zagorske županije, koji će javnosti prezentirati najkvalitetnija vina koja se proizvode u zagorskim vinogorjima, a sve u cilju poticanja konkurentnosti zagorskih vina na tržištu te uključivanja vinske ponude Krapinsko-zagorske županije u enogastronomsku ponudu Hrvatske.

Da će se doista moći kušati izvrsna vina, dokazuje podatak da su prijavljena ukupno 164 uzorka vina, najviše do sada, koje su ocjenjivale tri komisije. Čak 48 vina ocijenjeno je zlatom, a 88 srebrom.

Prednjači Vinarija Bodren

Prema broju bodova, prednjači sa svojim uzorcima već poznata vinarija Bodren čija su vina, kao i vina Vinarije Vuglec Breg nedavni dobitnici prestižnih međunarodnih nagrada Maison De Qualite.

Naime, hrvatski ogranak Reda sv. Fortunata, istaknute međunarodne udruge, na Skupštini u Rijeci dodijelio je nagradu Maison De Qualite (Kuća Kvalitete) Vinariji Bodren, za iznimni doprinos u konstantnoj kvaliteti ledenih vina koja su osvojila brojne svjetske medalje te Vuglec Bregu, za iznimni doprinos podizanju ruralnih vrijednosti u turističkom smislu.

Maison De Qualite samo je jedna od nagrada koje dodjeljuje Red sv. Fortunata, čiji je cilj poboljšanje kakvoće življenja ljudi, a namijenjena je upravo poduzećima i institutima koji postižu vrhunske rezultate u poboljšanju života ljudi i očuvanju zdravog okoliša.


Tagovi

Izložba i sajam zagorskih vina Bedekovčina Bodren


Autorica

Silva Videk

Više [+]

Novinarka s dvadesetogodišnjim iskustvom u Večernjem listu, s agronomskim obrazovanjem. Njezin moto je: Novinarstvo nije zanat već način života! :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]